Title Image

Over Caroline

Na mijn opleiding aan de Academie voor Art direction & Design ben ik met veel enthousiasme gaan werken in de tijdschriftenbranche. Hier is mijn passie ontstaan voor het bladen maken. Het is heel inspirerend om met een bevlogen team een concept uit te werken tot een mooi magazine, dat recht doet aan vorm en inhoud.

Mijn hart ligt ook bij het ontwerpen van ander grafisch werk. Zo ontwerp ik met veel plezier brochures, kranten, logo’s, huisstijlen en andere vormen van communicatie. De boodschap van een opdrachtgever visueel vertalen in een goed ontwerp vind ik altijd een mooie uitdaging die ik graag aanga.

Referenties

Spiegel der Zeilvaart
Nadat we Spiegel der Zeilvaart hadden overgenomen, besloten we dat tijdschrift een frisser uiterlijk te geven. We vroegen Caroline Meijers voor die klus en ze heeft dat met verve gedaan, terwijl we het hier hebben over een echt niche blad. Met beschikbaar beeld dat noodgedwongen niet altijd van professionele kwaliteit is. Je moet dan écht creatief zijn in je oplossingen. Gelukkig is Caroline dat; er ligt altijd weer een blad in de winkel waar we trots op zijn.

Arthur van ‘t Hof – uitgever Spiegel der Zeilvaart

Lof
Werken met Caroline is een waar creatief proces. Met haar gevoel voor vormgeving, fotografie en stijl weet ze bladen tot leven te brengen. Door haar passie voor bladen maken wordt elke pagina onder haar bezielende leiding een feest voor oog en hart. Elk blad dat ze maakt weet mensen te boeien en te raken door haar kunstzinnige en professionele inzet.

Jolanda Holwerda – uitgever Lof

ViVa! Zorggroep
Caroline is verrassend en creatief, waardoor er voor alle vragen een mooie oplossing komt. Ze is oprecht en haar inzet en kennis van zaken waardeer ik enorm. Ze durft adviezen te geven die recht door zee zijn. Dit is waarom ik zo graag met haar samenwerk en dat nog heel lang hoop te doen.

Annemarie van der Linden – Communicatieadviseur